Om oss

Jag som står bakom Terecerise Design heter Therese. Cerise är min favoritfärg, därav namnet 💕  

Jag har haft smyckestillverkning som hobby i många år. Älskar den kreativa processen, att skapa saker efter egna idéer och det är även "mindfulness" - när jag gör smycken är jag helt inne i det!

Jag tillverkar främst smycken av naturmaterial som ädelstenar, sötvattenspärlor, snäckskal, läder, men även av glas m.m.

Ädelstenar är något som jag blivit särskilt intresserad av senaste åren, dels för att de är vackra men också för egenskaperna de sägs ha. Jag tycker också om att använda mig av symboler i mina smycken. Det ger dem en extra dimension och mening. Du kan läsa mer under "Stenar & symboler", där jag samlat lite kort fakta.

Det viktigaste för mig när jag gör smycken är att de ska vara personliga och unika. Jag vill att du som bär mina smycken ska känna att de är skapade just för dig. Att smyckena ska hjälpa dig att uttrycka din personlighet och stil. Och att du ska känna dig vacker och speciell  💕

Jag hoppas att du ska hitta något som tilltalar dig - om inte så är du varmt välkommen att kontakta mig så skapar jag efter dina önskemål ett helt unikt smycke just för dig. Det är bland det roligaste jag vet! 

Om du hittar ett smycke du gillar men som redan är sålt - skriv till mig så kan jag se om jag har möjlighet att göra ett likadant eller liknande! Du kan också höra av dig ifall du önskar en annan storlek på ett armband.


Mina smycken säljs för nuvarande i butiken jag jobbar i:

"Gula Huset" i Forshaga (Tingla's)

Följ mig på Instagram, @terecerise_smycken för att va först med att se nya smycken innan de läggs in i webbshopen 🙂